Borstvoeding geven

Met aandacht voor moeder en kind

Lactatiekundige

Vragen of uitdagingen? Elina helpt je graag verder

Borstvoeding geven is een natuurlijk vervolg op de voeding die je kindje via de placenta van jou kreeg. Meestal lukt borstvoeding geven vanzelf, maar soms is het een uitdaging en kan je wat extra hulp gebruiken. Net wat extra ondersteuning of bevestiging omdat ieder kindje en iedere voedingssituatie uniek is. 

Welke vraag je ook hebt, als lactatiekundige IBCLC denk ik graag met je mee en bied ik professionele ondersteuning. 
Zodat je met plezier je kindje kunt voeden.

Afspraak plannen

Ontdek

Lees achtergrondinformatie over borstvoeding en ontdek hoe gezellig het bij Borstvoedingscafé Ede is.

Weet je al hoe belangrijk huid-op-huid contact voor jou en je baby is?

 

Ontdek meer

Kennismaken

Moeders begeleiden bij het voeden van hun kindje, dat is mijn passie.

Met ruim 10 jaar ervaring en ruim 6 jaar zelf kinderen gevoed te hebben, weet ik dat iedere situatie uniek is.

 

Meer over mij

Nuchter advies

Borstvoeding geven verloopt niet zoals je verwacht. Het doet pijn of je bent onzeker. Misschien twijfel je of  je wilt starten met voeden van je kindje? Ik denk graag met je mee.

 

Maak een afspraak

Welke vragen

Waarmee kan je terecht bij Elina van Roekel ?

Vragen

Je bent zwanger en als aanstaande ouders willen jullie je goed voorbereiden op het voeden van je kindje. In een consult aan huis kunnen jullie al je vragen stellen. Graag vertel ik jullie meer. Dit kan ook tijdens een voorlichtingsavond.

 

Voorlichtingsavonden

Problemen

Loop jij tegen problemen aan bij het geven van borstvoeding? Wil je eigenlijk stoppen maar adviseren omstanders een lactatiekundige? Ik kom graag langs. Samen kijken we naar de uitdagingen en ontdekken we wat het beste is voor jou en je kindje.

Advies nodig

Ga je binnenkort weer aan het werk? En vraag je je af hoe je dat aan moet pakken met afkolven en bewaren van moedermelk? Wanneer kolf je moet kolven en hoe je een voorraadje op kan bouwen? Ik denk graag met je mee. Er is meer mogelijk dan je zelf denkt. Stuur me een berichtje, dan maken we een afspraak.

Verhalen

Elina gaf duidelijke tips

"Toen ik merkte dat het geven van borstvoeding aan onze zoon van 2 weken minder natuurlijk en ontspannen begon te verlopen heb ik contact gezocht met Elina. Middels een telefonisch consult kreeg ik gelijk een aantal tips om mee aan de slag te gaan. Een week later is Elina bij ons op huisbezoek geweest om mee te kijken tijdens het voeden. Elina gaf direct duidelijke en bruikbare tips, waardoor ik nu voed in een veel natuurlijkere houding en de voedingsmomenten voor ons beiden meer ontspannen zijn. Ook heeft Elina mondonderzoek gedaan bij onze zoon, waaruit bleek dat hij tong- en lipriempje te strak waren. Op haar advies hebben we deze laten klieven en zijn we gestart met tong-spelletjes, zodat hij zijn tong beter leert gebruiken"

Laura, januari 2022

Dankbaar

'Tijdens mijn zwangerschap kwam Elina bij mij thuis om mijn wens om borstvoeding te geven te bespreken. Ik had er geen vertrouwen in dat het bij mij zou lukken omdat ik in het verleden een borstverkleining heb gehad. Verrassend genoeg zagen we deze eerste keer al een paar druppels melk. Ik kreeg gaandeweg meer vertrouwen en voelde me gesteund door Elina haar persoonlijke en gestructureerde aanpak. Helaas moest ik om medische redenen stoppen met voeden. Ik ben erg dankbaar dat ik met hulp van Elina de eerste 6 weken mijn kindje heb kunnen voeden aan de borst.'

anoniem, november 2022

Meer verhalen

Elina van Roekel-Ploeg | Borstvoeding Ede

IBCLC identificatienummer L-42904
NVL lidnummer 64312
KvK nummer 59859008 
IBAN nummer NL 51 ABNA 056 52 65 687
AGB code  
90070179  en  90111310

Borstvoeding Ede
Proosdijweg 15
6714 AK  Ede

06 21192227

info@borstvoedingede.nl