Borstvoeding geven

Met aandacht voor moeder en kind

Lactatiekundige

Vragen of uitdagingen? Elina helpt je graag verder

Borstvoeding geven is een natuurlijk vervolg op de voeding die je kindje via de placenta van jou kreeg. Meestal lukt borstvoeding geven vanzelf, maar soms is het een uitdaging en kan je wat extra hulp gebruiken. Net wat extra ondersteuning of bevestiging omdat ieder kindje en iedere voedingssituatie uniek is. 

Welke vraag je ook hebt, als lactatiekundige IBCLC denk ik graag met je mee en bied ik professionele ondersteuning. 
Zodat je met plezier je kindje kunt voeden.

Afspraak plannen

Ontdek

Lees achtergrondinformatie over borstvoeding en ontdek hoe gezellig het bij Borstvoedingscafé Ede is.

Weet je al hoe belangrijk huid-op-huid contact voor jou en je baby is?

 

Ontdek meer

Kennismaken

Moeders begeleiden bij het voeden van hun kindje, dat is mijn passie.

Met ruim 10 jaar ervaring en ruim 6 jaar zelf kinderen gevoed te hebben, weet ik dat iedere situatie uniek is.

 

Meer over mij

Nuchter advies

Borstvoeding geven verloopt niet zoals je verwacht. Het doet pijn of je bent onzeker. Misschien twijfel je of  je wilt starten met voeden van je kindje? Ik denk graag met je mee.

 

Maak een afspraak

Welke vragen

Waarmee kan je terecht bij Elina van Roekel ?

Vragen

Je bent zwanger en als aanstaande ouders willen jullie je goed voorbereiden op het voeden van je kindje. In een consult aan huis kunnen jullie al je vragen stellen. Graag vertel ik jullie meer. Dit kan ook tijdens een voorlichtingsavond.

 

Voorlichtingsavonden

Problemen

Loop jij tegen problemen aan bij het geven van borstvoeding? Wil je eigenlijk stoppen maar adviseren omstanders een lactatiekundige? Ik kom graag langs. Samen kijken we naar de uitdagingen en ontdekken we wat het beste is voor jou en je kindje.

Advies nodig

Ga je binnenkort weer aan het werk? En vraag je je af hoe je dat aan moet pakken met afkolven en bewaren van moedermelk? Wanneer kolf je moet kolven en hoe je een voorraadje op kan bouwen? Ik denk graag met je mee. Er is meer mogelijk dan je zelf denkt. Stuur me een berichtje, dan maken we een afspraak.

Verhalen

Wij waardeerden het heel erg

"Onze pasgeboren dochter wilde niet aanhappen en ze viel vrij veel af. Dankzij het advies van Elina heb ik haar toch borstvoeding kunnen geven met behulp van kolven en vingervoeden en kwam ons meisje weer goed aan. Hierdoor werd ze sterker en kon ze na een paar dagen aan de borst drinken. Tegelijkertijd kwam mijn productie goed op gang, waardoor ik er veel vertrouwen in heb dat ik onze dochter goed te eten kan geven. Toen ik na een week nieuwe vragen had, nam Elina uitgebreid de tijd om die telefonisch te beantwoorden. Mijn man en ik waardeerden dat heel erg."

Suzanne, januari 2022

Nogmaals bedankt!

"Onze jongste zoon Jeppe is gisteren 1 jaar geworden. En..... ik geef nog steeds borstvoeding! Wat een mijlpaal. Het zijn nog maar kleine beetjes, ook vaak als troostmomentjes of gewoon omdat hij wil, maar ik ben trots op mij en Jeppe als team:)) .

Nogmaals dank voor al je hulp. Als ervaren borstvoedende moeder kan ik zeggen: het helemaal op verzoek voeden werkt het allerbeste. Dat geeft geen stress en de beste binding met de baby. En nog belangrijker: ik pak toch ook iets te drinken wanneer ik wil? In plaats van elke 4 uur, hihi. Enfin, dat is mijn filosofie en die werkte prima voor mij."

Merel, oktober 2021

Meer verhalen

Elina van Roekel-Ploeg | Borstvoeding Ede

IBCLC identificatienummer L-42904
NVL lidnummer 64312
KvK nummer 59859008 
IBAN nummer NL 51 ABNA 056 52 65 687
AGB code  
90070179  en  90111310

Borstvoeding Ede
Proosdijweg 15
6714 AK  Ede

06 21192227

info@borstvoedingede.nl