Tarieven


Eerste consult aan huis € 110,- duur: 1 - 1,5 uur
Tweede of volgend
consult
€ 75,- per uur  
Telefonisch consult € 25,-  niet alle vragen zijn tel. te beantwoorden
E-mail consult € 15,-

 

Video consult  € 60,-  
Borstvoedingskoffertje € 225,-

totaal zorgpakket

de borstvoedingswaaier (van la leche league) kado

 

Buiten Ede reken ik een vergoeding van € 0,30 per kilometer.

Betaling: Na het consult ontvangt de cliënt een factuur per mail.

 

Vergoeding lactatieconsult


De meeste zorgverzekeraars vergoeden de lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. De lactatiekundige dient aangesloten te zijn bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL).

Informeer bij je eigen zorgverzekering of vanuit het aanvullend pakket een vergoedingsregeling voor de lactatiekundige zorg is opgenomen.

"Borstvoeding is vloeibare liefde"

CliŽntervaringen

'Ik kende Elina nog van haar hulp bij de voeding van mijn zoontje. Ik had veel voeding waardoor onze zoon Mees veel problemen had met verwerken. Met de hulp van Elina heb ik de borstvoeding onder controle gekregen en heb ik een jaar heel fijn borstvoeding kunnen geven. 

Toen ik bevallen was van onze dochter afgelopen maart heb ik meteen via de app contact gezocht met Elina. Ik kreeg snel een antwoord en ze heeft me weer goed geholpen, dit keer via een video consult in verband met Corona. Dit vond ik erg prettig. De voeding gaat nu weer beter en ik heb er vertrouwen in dat ik weer een mooie borstvoedingstijd tegemoet ga! Elina bedankt voor je lieve woorden en fijne hulp!'

 

Annita, mei 2020
Naar alle cliŽntervaringen »